Saturday, February 24, 2007

STAO konsert

På torsdag kveld arrangerte vi konsert til inntekt for STAO (Save the AIDS Orphans Uganda). Det ble en del arbeid i forkant av arrangementet, men det var verdt det! Konseten ble holdt på Garage, et av de mest kjente rockestedene i Bergen. 4 lokale band stilte opp gratis, to butikker donerte mat til oss slik at vi hadde noe å servere bandene bakcstage, et designfirma laget plakater til oss gratis, og Garage stilte med lys og lydmann, og alt utstyr bandene trengte. Vi måtte betale litt for å leie Garage, og litt for å printe plakater, men ellers hadde vi ingen utgifter! Er utrolig mange hyggelige folk rundt omkring i Bergen.

Det mest spennende var jo om det kom folk å hørte på. Vi tok 100 kr i innganspenger, og om vi fikk mer enn 100 publikummere ble det halv leie på Garage. Dommen: 150 betalende! Gjett om vi er fornøyde!

En annen god ting med å arrangere en slik konsert er at organisasjonen får oppmerksomhet. Torsdag var det en liten sak om oss i BT, på søndag kommer vi på studentTV som vises i hele Hordaland tror jeg, og i neste nummen av HiBiscus, høgskolen i Bergen sin studentavis, kommer det en dobbelside om oss. Gjett hvem som er intervjuet tre ganger denne uken:) haha, vet å stikke meg fram:) I tillegg tror jeg alle som var på konserten vår fikk med seg hva vi driver med. Det bør de i alle fall, for lærerstudent som jeg er hadde jeg laget et stoort banner som hang over hodene på de som spilte, der nettadressen vår sto. I tillegg var det masse faktaplakater rundt i hele lokalet om STAO sitt arbeid, bilder og tekst. Så folk er virkelig sløve om de ikke har fått med seg noe. Riktignok var det alkoholservering der, men om folk skulle bli helt overstadig beruset så hang det noen plakater på do og:)

Pengene vi har gått i overskudd med går til klinikken STAO prøver å starte. Fra før har vi gitt penger til å bygge et hus som nå står ferdig, og i juleprosjektet 2006 fikk vi penger til 10 sykesenger. Nå har vi penger til medisinsk utstyr, og forhåpentligvis råd til å lønne en lege en stund og!

Det føles godt å kunne hjelpe!

No comments: