Saturday, February 03, 2007

Welcome to the Queen of England

Jepp, det er meg! I alle fall for noe minutter i dag:) Nabogutten feiret 9 års dag, og han og gjestene hadde fått følgende oppdrag:
Sjefen for Englands etterettning, gamle mr. Grant var veldig dyktig og grundig. Han er nylig gått av med pensjon ettersom han ble senil dement. Forut for dette etterlot han seg noen mystiske spor om hvor han satt igjen en viktig prototype som skal benyttes til å fange internasjonale skurker. Finn ut hvem som oppbevarer prototypen, innhent den og lær dere å bruke den.

Så fikk de en rekke oppgaver som tilsammen skulle danne "Dronningen nr 6". I leilighet 6(vår leilighet) sto jeg med gullkrone og gullstav. Guttene i 4b var utstyrt med solbriller (de var jo på hemmelig oppdrag) og spurte høflig på engelsk: Do you have the protorype? Og det hadde jeg vet du, et fancy plastfly med en rekke funksjoner, samt et flyspill for Playstation.

Vi har med andre ord løst gåten i dag om hvordan vi skal fange internasjonale skurker (ordet terrorist var med vilje utelatt)! The Queen of England sitter med svaret.

No comments: